Корупция, евро, пачки,
скандал, снимка, стотачки,
народ, гняв, протест,
момче, побой, арест,
ченгета, гавра, без чест*.
Брифинг, лъжи, страх,
ГЕРБ, премиер, крах,
оставка, избори, промени,
съд, затвор, "добре облечени бизнесмени".
*Имат се предвид само тези, които са били момчето.
© Георги All rights reserved.