21.03.2013 г., 17:23 ч.

*** 

  Поезия
504 0 0

Като чаша вино разля се в нощта

една малка мечта за невероятност.

Душата ми - цветна - жадува чудеса,

мое незабравимо пъстро лято.

 

С пелерина на фея докосвам дъгата,

мечтая в жълтото ù да се скрия.

Светла да бъда, а косата ми - злато,

тиха, безмълвна, вълшебна стихия.

 

Да вземам, да топля, да бъда цяла,

да вярвам, да мога без как и по колко...

От небе невероятното открадвам

и летя, летя без посока.

© Галина Митраджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??