Истинският лик.
Първичната, неистова,
невидима страст,
обрулила хиляди души.
Проникнала в плътта.
Мечта на пропаст.
Нелечим нагон.
Наслада от омраза.
Лик иншизо.
Гол, премръзнал плъх.
Мечти.
Мечтатели.
За малко сте.
За никога.
© Атанас Ганев Всички права запазени