... А исках толкова малко...
Колкото цветето... от росата.
Колкото небето... от дъгата.
Колкото влюбен... от падаща звезда.
Колкото дете... от майчина усмивка.
Колкото семенце... от повея на вятъра.
И бях готова да дам всичко...
Цялата любов, която насъбрах
и нямаше на кого да подаря.
Поискай ми я и ще я видиш!
Цялата е за теб, но...
Ще те погълне... като стихия.
Ще те отнесе... като ураган.
Ще те опитоми... като коте.
Ще те разтопи... като вулкан.
Ще те заслепи със Светлината си...
© Сиси Всички права запазени