Oct 4, 2019, 6:10 PM

*** 

  Poetry » Other
544 0 2

... А исках толкова малко...

Колкото цветето... от росата.

Колкото небето... от дъгата.

Колкото влюбен... от падаща звезда.

Колкото дете... от майчина усмивка.

Колкото семенце... от повея на вятъра.

 

И бях готова да дам всичко... 

Цялата любов, която насъбрах

и нямаше на кого да подаря. 

Поискай ми я и ще я видиш!

Цялата е за теб, но... 

 

Ще те погълне... като стихия.

Ще те отнесе... като ураган.

Ще те опитоми... като коте.

Ще те разтопи... като вулкан.

Ще те заслепи със Светлината си... 

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??