23.05.2009 г., 1:37 ч.

Аборт 

  Поезия » Друга
672 0 3

                  Аборт

 

                         Днес поспорих
                          с мъдростта си.
                          Зла орисница
                           ме е орисала,
                        знам.
                        Да родя
                       недоносена
                        Любовта си.
                        И да умра
                        в мига,
                        в който ще ти я дам.

                        Дълго мислих
                          и...
                         се преодолявах.
                         Жал ми стана за теб.
                        Ти си горд.
                       Аз не искам
                          за мене да страдаш.
                          Затова...
                            ще направя аборт...

 

© Димена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??