14.01.2009 г., 0:11 ч.  

Achtung! Achtung! 

  Поезия
777 0 27

 

Щом ме видиш - веднага да бягаш.

Аз не съм тази, в която си влюбен.

Аз съм нейната друга -

опасност съм

и си имам девет

живота котешки.

Няма начин до мен до останеш.

Аз не съм вече хлебородната.

Аз съм нейната друга -

без оазис пустиня

и си имам деветте

кръга на ада.

Ето, махам излишните думи,

с които съм те рисувала -

и оставаш по образа

на един

преминаващ

само.

 

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??