9.11.2017 г., 10:56 ч.

Адреналин 

  Поезия » Друга
210 2 3

Поставям си сърцето на педали,
душата ми е хванала волана,
вратата се заключва с автомата
и еърбек до жабката прибран е;

политаме по хей онази урва,
а шибидахът пречи на звездите,
от радиото звуците се втурват
и мускулите ни до болка свиват.

И ето че светът пак бил за двама.
Една кола, едно небе и урва.
Една жена, една любов й трябва, 
кръвта й да накараш да лудува.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??