15.07.2009 г., 1:08 ч.

Аеробно 

  Поезия » Философска
422 0 5

                                                                               "Поетът е като дърво -

                                                                                 прочиства белите дробове!"

                                                                                                                    Евтушенко

 

Слънце към  заник преваля,

ясни контури чертае,

как утрешния танц с поета

с много плам да изиграе.

 

А поетът пленява тъгата

и с поезия я заразява,

как с мълния от Муза позната

с точен прицел да изцелява.

 

Да крепи високо вярата,

да навява мисли слънчеви,

и  като дървото навярно -

аеробно прочистване...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??