17.12.2011 г., 12:18 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
527 0 3

 

         Небето е разлистило

         звезди,

         усмихнали простора.

         Луната приюти

         безмълвен вик

         и сгуши

         обич преродена.

         Като река.

         Като земя.

         Като майка,

         накърмила

         живот и песен.

 

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??