19.12.2006 г., 20:15 ч.

Афродита 

  Поезия
1189 0 4

За теб ще се превърна в Афродита-
богинята на любовта,
богинята с копненията скрити,
богинята с неземна красота.


Мъжете ще попаднат в моя плен,
макар за обич да не са готови.
Не ще ме търсят вече ден за ден-
ще бъдат те във моите окови.


Ще искат с пръсти да се оттърват от тях,
но ще ги тегли все към мен плътта.
Ще молят за спасение от грях,
но победена не остава любовта.


И ти си мъж-и тебе ще омая
и теб единствен аз ще избера.
ще тръгна с теб-къде ли?-към безкрая,
макар по мене всички да горят.


За теб ще се превърна в Афродита-
богинята на любовта,
богинята с очите в тебе впити,
една богиня от реалността.
      

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??