31.07.2010 г., 13:26 ч.

Агнец 

  Поезия
604 0 5

Една жена, в сърце цял свят събрала.

И пак светът ù е останал чужд.

С Душа си -Агнец коленичи пред олтара.

Апел от истини отправи в храма пуст.

За атеистите безчинствали ще се помоли.

В сърцето ù светът ще я боли!

Загуби вяра в хора не отколе,

но варди свойта вяра през сълзи.

За другите ще търси изкупление,

на себе си за слабостите ще прости.

Безверието ще изпрати в забвение,

в сърцето си света да приюти!

© Искра Радева Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??