Една жена, в сърце цял свят събрала.
И пак светът ù е останал чужд.
С Душа си -Агнец коленичи пред олтара.
Апел от истини отправи в храма пуст.
За атеистите безчинствали ще се помоли.
В сърцето ù светът ще я боли!
Загуби вяра в хора не отколе,
но варди свойта вяра през сълзи.
За другите ще търси изкупление,
на себе си за слабостите ще прости.
Безверието ще изпрати в забвение,
в сърцето си света да приюти!
© Искра Радева Николова All rights reserved.