18.07.2006 г., 21:07 ч.

Агония... 

  Поезия
632 0 4
Агония...или пък просто самота,
какво ми каза не искам и да помня
и просто се надявам да си бил ядосан,
от нещо провокиран,или събуден .

Агония...или пък просто болка
на отхвърлено приятелство,
на множество сълзи изтрити,
на всичките ми думи за утеха.

Агония...или пък просто вик за помощ,
разкъсан от това, което ти не мислиш,
защото още вярвам, че съм “скъпа”,
че имам най-добър приятел.

Агония...или пък просто обич-
всеотдайност там, където те раняват,
обещание, клетва и една звезда,
приятелство, живеещо за нас.

Агония...или пък просто вечност-
хиляди години някъде назад
и още толкова до днеска,
а напред където кажеш ще се спрем....

© Роксана Медичи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??