15.12.2007 г., 13:27 ч.

Агресия 

  Поезия
1504 0 3
Агресията ми отново нараства,
не мога да се контролирам,
май е по-добре да заспивам,
но не ми се спи
искам да пуша, да нареждам мисли,
мисли, от които сърцето ми замръзва,
мисли, от които сърцето ми се пръсва,
омръзна ми да мисля римата - не съвпада,
музата избяга, а таланта го няма...
Защо има толкова странни хора на тази земя?
Прокълната ли е тя?
Нима промяната зависи от нас - хората?
Слушам музика и искам да се успокоя,
но агресията в мен побеждава
и с огромна сила разбива
доброто, което все още е останало или умира...
май най-добре да заспя...

© Светлозар Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • любовта поражда стихове нищо друго водещото чувство е тя... благодаря ви
  • Безсънието често ражда стихове
    дори да няма рима подходяща...
    Ти търсиш,а агресията стихва...
    Въпросите намират отговор в съня ти...

    Поздравления!Хубаво пишеш!
  • много силен стих!!!браво
Предложения
: ??:??