16.06.2011 г., 11:48 ч.

Ах 

  Поезия » Друга
728 0 4

ще вървя по този път

докато осъмват стърнищата

на окосената ти тревога

ще отварям вратите на всяка

измълчана истина

ще вярвам в дългите сънища

залостили червена луна

и устните ни натопени в самота

ах

тази малка скитница

ще подреждам истории една след друга

в горещия край на септември любов

ще помня как заспиват

прецъфтели акации

а тишината ще разделя света на дни

започнали броенето си преди мен

улиците ще тръгнат на обратно

в чаршафите от утрешната  нощ

ще те завия

ще вървя по този път

и лятото ще е

покълнало в смърт в целувка на вятър

ако си остров
знаеш

сега е любов

сега е любов

после ще е друго

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??