2.09.2017 г., 11:01 ч.

Ах, колко ми е влюбено!.. 

  Поезия » Любовна
430 2 6


Ах, колко ми е влюбено! Във тебе.
и колко ми е лѝлаво и синьо
и жълто-лудо, разтреперено
и пеперудено щастливо.
И вятърно, ефирно и отлитащо.
Зелено ми е, като в горска приказка.
По ангелски, крилато и обичащо
след бурното море съм бризът.
А как ми е, целуващо да знаеш
докосващо, със търсещи ръце
и толкоз слънчево го галиш
с душата си туй моето сърце.
Да, много ми е влюбено на мене
сега дори съм станал луноходен
и в нощите си, будни те намерих
в живота ми ела, а не във спомен..

 

Danny Diester
07.08.2017

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??