5.08.2012 г., 13:39 ч.

Акация 

  Поезия » Бели стихове
1059 1 9

 

АКАЦИЯ

 

До прозореца

акацията бяла 

на кичури е

цветове наляла.

Нашепва ми

с гальовен глас

за пролетен,

далечен час,

когато под

ветреца плах,

като акация

цъфтях!

© Желязка Дракалиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??