9.11.2007 г., 15:27 ч.

Акценти 

  Поезия » Любовна
649 0 13
 

                              Акценти

 

 

         Чисто нова съм. Светя. Изкъпана отвън и... отвътре...

 

                                       ххх

 

         Душата ти е храм. Попаднах там... Молитвите са чути...

 

                                       ххх

 

         Живея в мислите ти. Храня ги с копнежи...

 

                                       ххх

 

         Истинска съм. Нужна - за сбъдване...

 

                                       ххх

 

         Жаден си. Отпиваш от сълзата ми...

 

                                       ххх

 

         Ставам мъничка в твоите ръце...

 

                                       ххх

 

         След това... Смях... Похапваме шоколад...

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??