11.03.2005 г., 9:33 ч.

Ако 

  Поезия
1030 0 2

Ако ти си небе,

аз птица ще бъда

и на мойте криле

светлината ще нося.

Ако ти си земя,

аз цвете ще бъда

и във мойте нозе

топлината ще пазя.

Ако вятър си ти,

аз ще бъда море

и в мойте вълни

ще се превърнем в пяна...

© Милена Захариева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??