7.02.2016 г., 20:58 ч.

Ако... 

  Поезия » Любовна
440 0 8

Ако не виждам твоето лице

ще забравя аз за красотата.

Ако не докосвам твоите ръце

не ще усещам топлината.

Ако погледът ти не ме гали

ще бъда сляп за светлината.

Ако дъхът ти не ме сгрява

ще се превърна в ледена пустиня.

Ако….Ако те няма теб….

и мене няма да ме има.

© Владимир Владимирович Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??