Feb 7, 2016, 8:58 PM

Ако... 

  Poetry » Love
439 0 8

Ако не виждам твоето лице

ще забравя аз за красотата.

Ако не докосвам твоите ръце

не ще усещам топлината.

Ако погледът ти не ме гали

ще бъда сляп за светлината.

Ако дъхът ти не ме сгрява

ще се превърна в ледена пустиня.

Ако….Ако те няма теб….

и мене няма да ме има.

© Владимир Владимирович All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??