12.08.2014 г., 13:02 ч.

Ако Аз съм причина... 

  Поезия » Друга
513 0 0

Ако аз съм камък, в който се спъваш,

не прехвърляй вина върху мене,

просто поспри

и до мен поседни...,

до мен поседни.

 

Ако аз съм пропаст, в която пропадаш,

не се страхувай от бездната,

крила си сложи

и над мен полети...,

над мен полети.

 

Ако аз съм мракът, в който затъваш,

не се гневи,

светлина в душата си запали

и мен освети...,

мен освети.

 

Ако аз съм нож, който пробожда сърцето ти,

не се противи,

болката е част от живота,

с нея по-силен си ти...,

по силен си ти.

 

Ако аз съм пречка в живота ти

и душата не може да се смири,

ти просто заобиколи ме

и с вяра, към себе си тръгни...,

към себе си тръгни.

 

 

***   ***   ***

 

© Дора Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??