30.07.2007 г., 14:31 ч.

Ако бях пчела 

  Поезия
701 0 0
Ако бях пчела щях да те ожиля
и любовен елексир в теб да впия.
Ожиленото ще лекуваш,
но напразно - за пчелата ще бленуваш...

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??