9.12.2007 г., 9:02 ч.

Ако имах 

  Поезия » Гражданска
704 0 9

Ако имах очите ти
и можех да гледам през тях,
щях да следвам мечтите си
макар и да сторя грях.

Ако имах твоето сърце
и можех с него да тичам,

щях да съм лек като перце
и лудо щях да обичам.

Ако твоите устни имах само
и можех с тях да се смея,
нямаше да търся чуждо рамо,
а със себе си щях да се гордея.

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??