8.10.2006 г., 1:54 ч.

Ако ме обичаш ... * 

  Поезия
1087 1 5
Ако ме обичаш стисни ръка в юмрук ,
и остави ме да реша накъде.
И да не искам,ще се върна отново тук,
където знам,че от студ сърцето ми няма да умре...

Ако ме обичаш,затвори очи
и не ме изкушавай с поглед страстен.
Всяка дума те моля-премълчи,
признай си,не съм ти нужна,с мене си нещастен...

Ако ме обичаш,пусни ме да си ида,
аз знам,че не бих могла.
Няма как от спомените с теб да си отида,
но не от това имаш нужда в любовта ...

Ако ме обичаш,прокълни ме,когато гръб обърна.
Не искам да те гледам да страдаш в страх.
И когато един ден при теб се върна,
ако ме обичаш,ръка в юмрук ми дай пак ...

Ако ме обичаш ,отречи се от мен,
не ще мога да дочакам утре да се разкая.
Отмий ме като вода на следващия ден ,
Ако ме обичаш ,пусни ме да си ида,колкото и да те желая...

© Александра Матеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??