5.06.2020 г., 18:40 ч.

Ако ме забравиш... 

  Поезия » Любовна, Философска
575 4 3

 

Забравяш ли ме, знай - ще си отида.

(Аз всъщност тъй и не дойдох)

От тежката си горест и обида,

за толкова несбъдната любов.

Не искам да си тъжна. Аз съм с тебе.

Понякога в обувката ти - камъче,

а друг път съм стрелки на спряло време.

На твоята молитва бледо пламъче.

Това е само ако ме забравиш...

И позволиш на взора си, че съм измислица.

Че плод съм, мъката си да удавиш,

понеже духовете нямат смисъл.

Не, аз съм тук! И пак ще те събудя.

Убиец съм на твойте страхове.

Причината за туй, че да се чудиш -

за Тебе как обърнах светове! 

 

Стихопат. 

Danny Diester 

 

 

 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??