27.05.2012 г., 11:04 ч.

Ако можех 

  Поезия » Любовна
843 0 11

 

Ако можех да върна часовника,

щях да бъда до болка различна…

Всички тъжни, безумни тревоги,

със които светът се облича,

 

мога днес да оставя във ъгъла…

И тогава, навярно, денят ми

по- различен от вчера ще тръгне.

Ще отвори уверен вратата

 

и окъпан от пролетно вричане,

пак към теб две очи ще обърне.

Ще е верен, защото обича.

Ще е влюбен, към теб щом е тръгнал.

 

Май не искам да връщам часовника,

щом все още дъгата рисувам.

И във свят с пощурели посоки,

още мога смеха ти да чувам…

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??