14.05.2017 г., 21:07 ч.

Ако можех 

  Поезия » Друга
299 0 0

Ако можех времето да върна,

бих дала всичко за да те прегърна,

да видя топлия ти поглед само,

да поплача на силното ти рамо,

да видя усмивката ти нежна, мила,

аз нямам вече братската закрила.

Не е вярно, че лекува времето,

в душата става все по-голямо бремето,

че да се простим със тебе не успяхме

и сбогом да си кажем не можахме,

но силно вярвам, някой ден,

че с теб отново ще се съберем…

 

(В памет на моя брат)

© Мария Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??