28.07.2005 г., 22:02 ч.

Aко можех да ти кажа 

  Поезия
1177 0 3
Искам да можех да кажа
съкровено на теб и сега,
за тъгата скрита горчиво
в мъртвата моя душа.
Да ти кажа,че в мъка безпътна
не чувствам, не мисля почти.
Опустях в самота и разкъсвана
изгорих и изплаках мечти.
Да ти кажа- живея живота си
без смисъл, без ред и без правилност.
Казват- човек носел хомота си
като своя някаква даденост.
Да знаеш исках, че превръщам
времето незнайно в свой другар.
Че спомените с трепет пак разгръщам,
чета ред по ред този кошмар.

Само ако можех да ти кажа
за всеки миг по теб терзан.
Ала помежду ни няма неизказано,
ти винаги ще си от мен избран.

© Дарина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??