28.01.2011 г., 22:16 ч.

Ако не мога... 

  Поезия » Любовна
570 0 0

Затварям аз очи и в миг светът потъва цял във мрак.
Съмнение прекъсва моите мечти:  Дали без теб ще бъда жива пак?
Ако не мога твоя глас да чувам, как ли животът ми ще преминава?
Няма да има кой да ме разсмива ми се струва и болката със думи той да притъпява.
Ако не мога повече да те докосна, няма веч да чувствам топлина,
а само болка смъртоносна от липсата на твоите ласки през нощта.
Но най-страшно би било, ако в очите не мога пак да те погледна.
В тях едно момиче се е влюбило и тях ще обича до последно.


© Анна Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??