12.08.2013 г., 8:00 ч.  

Ако не си ... 

  Поезия » Любовна
630 0 10

 

 

          

          Ако с този огън

                             не си горял,

          ако в любовна клада

                         не си изгарял,

          ако си живуркал като

                     свещ трептяща,

          ако на други искрица

                       обич не си дал,

          за какво тогава

                               си  живял?

          Отпиши се,

                 скоропостижно

                                си умрял!

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??