31.08.2006 г., 13:10 ч.

Ако не си сам 

  Поезия
542 0 2

В живота понякога се случват лоши неща.
Хубаво е тогава да имаш някой до себе си,
за да те държи за ръка.
Да те вземе в своята прегръдка,
ако трябва да те предпази от целия свят.
Да му довериш всичко,
да му покажеш безмерната си страст.
Тогава ще ти бъде по-лесно
и черното ще има по-светъл нюанс.
Това ще те предпази от глупави постъпки и дела.
Ще спреш да изпитваш тази нечовешка тъга.
Злото ще се изплаши от силата
на двете ви сърца.
Ще си тръгне и на негово място
ще дойде любовта.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??