5.10.2008 г., 17:05 ч.

Ако някога 

  Поезия » Гражданска
559 0 6
Ако някога споменът открехне
на минало свидно завесата
и пред погледа ти смутен открие
печалния блясък на щастие,
дали в сърцето ти хладно ще трепнат
заглъхнали струни на забравата
и шеметни вихри пак запалят
на угаснали чувства жаравата.

Или с въздишка лека ще махнеш
полъха странен на спомена
и в душата си волна пак ще свиеш
самотно гнездо на забравата.

© Мадлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??