27.05.2008 г., 0:12 ч.

Ако си... 

  Поезия » Любовна
954 0 3

Ако си мисъл непонятна,
ако си спомен в лятна нощ,
ако си болка, страшно силна,
ако си порив на любов...
Ако си копнежа силен,
ако си сълзата в моите очи...
Ако слабостта си в мойта гордост,
ако силата си в моите гърди...
Ако си сън в безсънни нощи,
ако си картина зад затворени очи,
ако ти любов си, в моето сърце бъди...

 

 Това е първото ми произведение, винаги съм искала да напиша нещо, но  както знаем, за поезията не е въпрос да искаш, просто явно сега е бил моментът и получих своето вдъхновение!

 

© Нелия Златанска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??