21.11.2004 г., 21:52 ч.

Ако те загубя 

  Поезия
1606 0 0
Ако те загубя мила
и отидеш си далече,
знай, че малкото ми сила
ще извая спомен вечен.

Ако мъка и раздяла
се прокраднат между нас,
в този ден- небето цяло
ще заплаче с моя глас.

Ако облаците сипят
дъжд пороен и сърдит,
а мъглите мрежи вплитат,
за да скрият твоя лик.

Ако даже и тогава
ти останеш вътре в мен,
знай, че споменът остава
да гори до края- всеки ден.

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??