30.07.2021 г., 16:37 ч.  

Ако ти ме напуснеш... 

  Поезия » Хумористична
567 6 19

Ако ти ме напуснеш... Къде хукна? Хей,
само казах ако – недочуваш ли нещо?
Да си тръгнеш от мен, не помисляй! Недей!
Че ще тръгне на зле. Опако и зловещо.

 

А забрави нали? Млада бях и след мен,
все търчеше самин, а пък аз те пожалих.
Все ми думаше мама: Веднъж задомен,
ще му спретваме, дъще задружно скандали.

 

Плаж, момета, уиски и даже море?
Виж го ти! Хаймана! Я без тия на мене!
Всеки мъж и дори да живее добре,
озовава се с Яга, уф – тъща и женен...

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Ако ти ме напуснеш, аз не ще изтрещя,
а ще махна пердето в очите.
Ще почерпя с ракия, даже твойта рода
на ергенски банкет в “Под липите”.
Ще нахлузя костюм, и с прилично бомбе ...
  1348  30 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??