21.10.2009 г., 15:58 ч.

Ако ти не съществуваше във дните 

  Поезия » Любовна
839 0 4

 

                                "Et si tu n'existais pas
                                Dis-moi pourquoi j'existerais..."

 

ако ти не съществуваше във дните

небето със тъга ще замълчи

усмивката ми нежна ще залезе

и вятърът студен ще ме стопи

 

ако ти не съществуваше във дните

ръцете ми ще плачат във нощта

снагата ми във лед ще е обвита

минутите ще бъдат самота

 

ако ти не съществуваше във дните

безкрайни пътища ще ме зоват

дъждът ще чезне сред горчиви капки

и хиляди слънца ще изгорят

 

ако ти не съществуваше във дните

реалността за мен ще е гора

в която всяка моя стъпка

ще се превръща във изгубена следа

 

ако ти не съществуваше във дните

ще съм безкрайна плачеща река

~~

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Когато пиша стихове сякаш попадам в друга реалност....
    Жо Дасен беше единия от любимите изпълнители на родителите ми и винаги го свързвам с детството си и обичта между майка ми и баща ми....
    Поздрави от мен и на вас!~
  • Прекрасен стих, толкоз мелодичен отдаден и копнежен!)))
  • Поздравления и от мен.
  • хубав, много!
Предложения
: ??:??