25.07.2018 г., 0:18 ч.

Ако това означава любовта 

  Поезия » Друга
358 1 5

  · 

 

Не се докосвай 
до болката на сърцето ми
и до стенанието на душата.
Ако това означава любовта 
аз се отказвам –
не ме обичай!
Моят отказ, не е съдба.
Времнно е, не ми се чуди.
Може би защото е зима
и в мен е студено.
Като тъжно дърво съм.
Но очаквам. 
Пролетта очаквам!
Болката ще си отиде –
като облак странствуващ.
Сърцето ще претърпи. 
На душата ще олекне.
А сега е просто сън...
Не се докосвай 
до болката на сърцето ми
и до стенанието на душата.
Ако това означава любовта –
аз се отказвам!!

© Слава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??