·
Не се докосвай
до болката на сърцето ми
и до стенанието на душата.
Ако това означава любовта
аз се отказвам –
не ме обичай!
Моят отказ, не е съдба.
Времнно е, не ми се чуди.
Може би защото е зима
и в мен е студено.
Като тъжно дърво съм.
Но очаквам.
Пролетта очаквам!
Болката ще си отиде –
като облак странствуващ.
Сърцето ще претърпи.
На душата ще олекне.
А сега е просто сън...
Не се докосвай
до болката на сърцето ми
и до стенанието на душата.
Ако това означава любовта –
аз се отказвам!!
© Слава Костадинова All rights reserved.