5.10.2015 г., 17:49 ч.

Ако утре 

  Поезия » Друга
439 0 0

Ако утре събудиш се, пламнал в лъчи
от слънце имунизиран срещу злите очи
недей се страхува, поглед не свеждай
нека слънцето към мен те отвежда

 

Ако утре усетиш, че ти липсва зората
и посегнеш да пипнеш даж светлината
ела, потърси ме, облян в светлина
където посреща те радно деня

 

Ако утре ме търсиш сред златните ниви
и затръшваш със сили прозорците сиви
открий ме в полето, във златния дъжд
устни очаквани в цъфнала ръж……

 

-----------------------------------------

Творбата е написана за моя песен.

© Астрал Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??