7.03.2024 г., 19:46 ч.

Ако всички чувства на света… 

  Поезия » Любовна
552 1 1

Ако всички чувства на света

намереха една пролука

измежду забранените неща

съм сигурна, че щяха 

да се втурнат през глава

към забранената си стряха

и щяха да целуват, 

колкото им дъх държи. 

 

И щеше въздухът да се изпъстри

с милиони малки светлини,

дето да жужат и да се блъскат

сякаш са роящи се пчели!

С всички чувства на света

и аз бих бѝла лекокрила,

светеща пчела, за да подиря

твоя праг и твоите уста.

© Л.Л. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??