23.07.2007 г., 11:17 ч.

Ако зная 

  Поезия
913 0 5

Ако зная, че няма да плачеш, бих умрял на мига,

ако зная, че няма да страдаш, бих се скрил в пръстта.

Ако зная, че би се засмяла, бих отишъл в безкрая,

ако зная, че пак ще ме помниш, бих те чакал в рая.



Ако знаех, че би ме познала, бих се усмихнал щастливо,

ако знаех, че би ме познала, бих изглеждал красиво,

ако знаех, че би ме познала, бих те отвел в безкрая,

ако зная, че би ме познала, бих избягал от рая,

за да бъда с теб сред звездите, да докоснем с тебе луната,

за да направим всичко възможно любовта ни да бъде най-свята.

© Васил Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??