20.03.2014 г., 11:59 ч.

Акорд мажорен 

  Поезия » Еротична
912 0 2

Акорд мажорен

Намерих се във късна есен
от заминалите, най-влажна.
И бяла съм в зрелите си сокове
измамно топла, чиста и смирена
в един акорд мажорен... желание,
... сласт.

 Последният ми най-плътски зов,
... и бледа тишина в очите,
пробожда ме отминалото в лятото.
 Пропуквам се с въздишка...
... стон.

Сладостта лепне в устните
накъсана във миг на тишина...
Сърцето бие във мълчание,
 ... очакване... мелодия в страстта,
... толкова твоя!

В дъжда, изтекъл между пръстите,
ще свия във нозете ти... гнездо,
за да забравиш идващата зима.
Ще си тръгват... спомените,
... за кратко.

Без ноти, само с дъх
ръцете ти рисуват по контура.
 Намери ме... есен е... очакване,
 най-мократа, най-влажната...
... копнеж.

© Ванина Константинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??