Мръсница!
Чуто на глас
Вечер "мръсницата" сама си ляга.
Във сънищата си рисува по небето
латинки - златни, сребърни комети,
слънца зелени, весел смях на птици,
венци от светлини и облачета-макове...
И длани на любим, които да я стоплят!...
Оперирана от омраза,
приема всички
и прощава всичко
По пътищата ти, посяти с тръни,
до тебе тя върви...
От Нищото те води пооооо-далече...
Докосва леко обрулените ти
от вятър клони.
На хълмовете ти излива пъстрота и щедрост!
Такава "мръсница" любил си някога?
Кажи!
(Ако ти се бе отдала,
какво ли щеше да е тя
за тебе още!)
Mузика>>> Chris Spheeris - Eros (Rain)
© Латинка-Златна Всички права запазени