4.10.2007 г., 8:53 ч.

Акро... 

  Поезия
1172 0 5
Защо ли аз тъгата в теб да будя.
Нещастна да си пак.
А искам да си друга,
повече усмихната, желана.
Не искам ритъм грешен в тебе
аз да внасям
и искам те, това, което си!
Усмихваш се, отново!
Всичко, всичко бих ти дал,
но прости ми тишината!
Тази тишина, дарила ми мечтата
- да си тук, да си до мен,
макар и на някакъв компютър
- отдалечен...

;-)

© Пламен Тошев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??