27.03.2010 г., 9:08 ч.

Ала да знам 

  Поезия » Друга
788 0 14

Сърцето ми е пълна кана.
Душата ми - винарски лин.
На празник всичките ви каня.
Елате да ги пресушим!

И нека нищо не остане!
И нека нищо не боли!
Сърце да нося - празна кана,
душа да нося - празен лин.

Ала да знам, че вас ви има
и имате за чакан гост,
в сърцата си - по капка вино,
в душите си - по дъхав грозд.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??