13.11.2016 г., 17:03 ч.

Алчност 

  Поезия » Любовна
628 5 10

Алчност

Не ме докосвай. Затвори очи.

Стой на ръка разстояние.

Въздухът между нас ще гори.

Без пламък. Без дим. С ухание.

 

Любовта ухае. Не знаеш ли?

По- силно от хиляди рози.

Без усилие, без капка старание.

Без имитации и всякакви пози.

 

Стой така. Толкова нежност!

През клепачите виждам очите ти.

Гладът ми за любов е до алчност.

А сърцето ми казва "Обичам те!".

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??