3.11.2007 г., 22:58 ч.

Алегория 

  Поезия » Еротична
913 0 4
Чаша водка
с витамин "С".
Цигарен дим.

Любимата до мен.
Прозорец запотен,
в очите ми отворен.

И да не искам,
пак ще те видя
цинично гола...

© Николай Пеняшки-Плашков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??