13.01.2018 г., 20:34 ч.  

Алиса в страната на чудесата 

  Поезия » Гражданска
339 0 3

Алиса в страната на чудесата

Елеонора Крушева

 

Моят свят е по-различен,
по-дълбоко вписан в същността,
дали съм грешната Алиса
или истински живяла в реалността?
Всяко утро е красиво,
стъпям
с женствена походка,
минавам през деня и търся,
градината със розите и...
усмихнатата котка.
Всяка страница е неизвестност,
върти се като рулетка
а шапкаря нова шапка е ушил,
Бялата царица-облече заека с жилетка.
Не обичам чувства да пълзят,
да тежат в житейската ми раница,
оставих да изпълзи страхът
и изчезне, като синята гъсеница.
В сънят ми оживяват чудеса,
с помоща на най-добрите магове,
убих чудовището и докато си "спя"!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??